Wat wil je veranderen is onze eerste vraag. Daar begint alles mee. De verandervraag kan groots en meeslepend zijn of gericht en compact. We staan voor je klaar. Voor elk vraagstuk ontwikkelen we een unieke oplossing waarbij creativiteit het middel is. Door mensen te raken, breng je ze in beweging en activeer je de verandering. Daar zetten we klantreizen, communicatieprogramma’s en campagnes voor in. Altijd Smart ingericht en met oog voor jouw doelgroep. Met elk nieuw vraagstuk dat we samen oppakken wordt jouw merk, bedrijf of organisatie beter en beter.

VERDUURZAMEN

We zorgen voor draagvlak en betrekken de doelgroep erbij, zodat ze geïnspireerd raken en in actie komen. We zijn ervaren in de energietransitie.

PRODUCT/DIENST INTRODUCEREN

Overstappen bevorderen we door in te spelen op (onbewuste) emoties of bijvoorbeeld door het claimen van een nieuwe categorie.

MIGRATIES

Veranderen van product, dienst of service levert weerstand op. We beginnen bij kweken van begrip. Daarna overtuigen we met persoonlijke voordelen.

CULTUUR- EN GEDRAGS-VERANDERING

Op een positieve manier brengen we reuring in jouw organisatie. We motiveren, maken trots en zetten aan tot nadenken over het eigen gedrag.

TALENTEN
WERVEN


Kijkend naar de drijfveren van talenten én de kracht van de organisatie maken we werk van een aantrekkelijk employer brand.

MERK-POSITIONERING

Een unieke positie voor de toekomst begint met het stellen van veel vragen en het houden van workshops waar we naartoe willen.

KOESTEREN
RELATIES


We vergroten de betrokkenheid en binding door slimme tactieken. Zo verlagen we de churnkans.

PROEFTUINEN

We tuigen jouw nieuwe product of dienst op, zodat het professioneel oogt en getest kan worden bij prospects en klanten.

MERKIDENTITEIT

De gewenste waarden bepalen de merkidentiteit. Wat we willen uitstralen maken we eerst met moodboards visueel.

ONTDEK DE
8 VERANDER­STRATEGIEËN

Door jarenlange ervaring weten we hoe we mensen in beweging brengen. De verschillende veranderstrategieën lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek. Samen bekijken we welke strategie het meeste effect zal hebben op jouw doelgroep.

MEER WETEN?

Toa Heftiba, Unsplash

wijZE ®2024 | Privacy statement