We zijn een club van aanpakkers, doorpakkers en enthousiastelingen. Nuchter en no-nonsense. Altijd dichtbij en betrokken bij onze opdrachtgevers. Sinds 1994 stellen wij de klant van de klant centraal in alles wat we doen. Dat zit in onze naam. Ondertussen zijn wij het bekendste onbekendste bureau van Rotterdam. En daar zijn we trots op.

‘Samenwerken met wijZE betekende voor mij samenwerken met een bureau dat zich heel goed in de organisatie en markt inleeft, met veel creativiteit verschillende strategieën en communicatieconcepten belicht en samen met ons een mooi eindproduct neerzet.’

Bekijk case →

Mascha Kanters, Teamleider Slimme meter bij Stedin

‘De gekozen aanpak en de communicatiestrategie zoals wijZE dit heeft op gesteld en uitgevoerd heeft geleid tot een goede tevredenheid van onze klanten. Door regelmatige monitoring zagen we een goede klanttevredenheid. De doelstellingen zijn uiteindelijk gerealiseerd. Het ISDN-netwerk is uitgezet. wijZE was een waardevolle partner in de keten.’

Bekijk case →

Karolien van Rouwendal, Direct Marketeer Zakelijke Markt/MKB KPN

‘wijZE wist onze vraag goed te doorleven en te vertalen naar een campagneconcept waarbij we de bewoners centraal stellen. Zij zijn sterk in de strategie én vervolgens de creatie naar een campagne. De samenwerking verloopt heel prettig en op basis van transparantie en vertrouwen’.

Bekijk case →

Saskia Floor, Sr. marketing & communicatie | warmtetransitie bij Eneco

CREATIEF BUREAU

Als creatief bureau zijn wij gespecialiseerd in het activeren van verandering en zo een bijdrage te leveren aan het versnellen van jouw merkdoelen en -ambities.

We werken aan vraagstukken zoals draagvlak creëren voor de energietransitie, cultuur- en gedragsverandering realiseren, koesteren van relaties, werven van talenten, nieuwe producten en diensten introduceren, opzetten van proeftuinen of het ontwikkelen van unieke merkpositionering- en identiteit. Vaak zijn het complexe vraagstukken, waar we op zoek gaan naar de emotie en versimpeling. Zo zetten we verandering in beweging.

HOE WIJ BIJDRAGEN

Naast onze commerciële activiteiten dragen we (om niet) bij aan sociale doelen in de maatschappij.

GERED GEREEDSCHAP

Vele jaren hebben we de stichting Gered Gereedschap ondersteund met diverse activatiecampagnes. Met als doel mensen te activeren hun oude gereedschap in te leveren. Én geld te werven zodat het weer opgeknapte gereedschap verstuurd kan worden naar Afrika.

Bekijk case →

MICROKREDIET VOOR MOEDERS


Afgelopen jaar hebben we ons ingezet voor de stichting Microkrediet voor Moeders. Deze stichting ondersteunt moeders in India met geld en advies voor de start van hun eigen bedrijf. We hebben een donateursactie ontwikkeld met als activatiethema: Ben jij de kruiwagen?

PARTICIPATIE­KEUKEN


Dit jaar zetten we ons in voor de Participatiekeuken. Zij ontwikkelen culinaire en culturele initiatieven voor kwetsbare groepen in de regio Haaglanden. Met als doel het verbinden van mensen zodat ze zich weer (sociaal) gezond, gezien en gewaardeerd voelen.

EINDEJAARS ACTIES


Elk jaar verrassen we onze relaties met een duurzaam cadeau op aanvraag. Zo ondersteunden we de Granny’s Finest (gebreide handwarmers door ouderen), Ruik (parfum van afval) en Rebottled (design glaswerk gemaakt van gerecyclede flessen). En volgend jaar?

ONTDEK DE
8 VERANDER­STRATEGIEËN

Door jarenlange ervaring weten we hoe we mensen in beweging brengen. De verschillende veranderstrategieën lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek. Samen bekijken we welke strategie het meeste effect zal hebben op jouw doelgroep.

MEER WETEN?

  Amy Dekker, Unsplash

wijZE ®2024 | Privacy statement